Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hanka Šimečková

21. 7. 2009

Dobrý den všem, moje manželka Hanka Šimečková tuto sobotu 18.7.2009 podlehla těžké nemoci. Bylo jí 34 let. Kdyby se chtěl někdo ujmout těchto jejich milovaných stránek, byl bych moc rád a ona jistě taky. Stačí napsat svůj zájem na email. Děkujeme všem, kdo jí věnují vzpomínku. Manžel a syn.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vzpominka.

(Zofia., 26. 8. 2014 19:00)

Uplynulo uz pet let kdy navzdy odesla pani Hanka Simeckova.I kdyz jsem tady moc malo,nemam tady zadne fotecky a nejsem tady prihlasena,rada navstevuji a pokukuji po vsem deni tady.Pani Hanko! tam do nebe,Vam dekuji za zalozeni tak peknych stranek....ktere vzdy potesi. Zofia

Nakonec jsem smutná

(Antonie, 20. 10. 2010 0:49)

Celý večer až doteď prohlížím šklebíky a nemohu se odtrhnout. Jsem tu prvně a je to nádhera.Ale teď jsem narazila na tuto stránku a vehnaly se mi slzy do očí.Takhle jsem prohlížení ukončit nechtěla a paní je mi moc líto.Je to moc velká škoda, když odejde tak mladý člověk. Nechala tu ale moc krásné stránky a tak si je honem dám do oblíbených a až budu mít špatnou náladu určitě sem zavítám.

Vzpomínám !!!

(Yvona, 19. 7. 2010 11:41)

Je to rok, co nás opustila Hani, naše zakladatelka těchto stránek. Moc na ní myslím, vlastně pokaždé když otevřu tyto její stránečky. I po roce a dál a dál budou stránky fungovat.. Pro Tebe Haničko !!!

vzpomínka

(Helena Roubalová, 18. 7. 2010 21:53)

Haničko,prosím přijmi moji vzpomínku na tebe.Helena R a věř,že mě je těžko.Myslím na tebe.....

Dobrý den,

(Regina, 3. 12. 2009 19:38)


nakukuji tady často do galerie šklebíků a dneska jsem prohlížela co se dalo a zjistila, že můžu kliknout na celý příspěvek a tak jsem si všimla této smutné zprávy, je hodně smutné když jeden den si s člověkem píšete a druhý den tu není. Vlastně mě to šokovalo.

Vím sama moc dobře co znamená když náš milovaný člověk má těžkou nemoc a také vím velmi dobře co znamená ztratit milující osobu.
Ztratila jsem před třema rokama bratříčka se kterým jsme dělali od malička spoustu věcí společně, teď mi moc chybí.

Pro naše milující musí být moc těžké odejít a a pro nás je ještě těžší ztratit je, "i když to teď zazní divně" přesto jsem člověk který věří, že něco dál existuje a že jsou naši milovaní v příjemném a hřejivém světě.

Vím také, že jakmile člověk začne přemýšlet a myslet na milovaného člověka do hloubky, že to vede k depresím a že by měl přestat i když je to těžké a ne vždycky se to povede zavést myšlenky někam jinam.

Přeji rodině p. Hanky do budoucna velké štěstí, Regina

Děkuji Irenko

(Yvona, 23. 8. 2009 19:07)

Moc Vám děkuji za krásný komentář o Hance. Jsem moc ráda za kteroukoli větu o ní. Jelikož jsem jí znala pouze přes e-mail. A hlavně jsme měly stejnou notu- šklebíky.

Hanka milá kamarádka

(Irena, 17. 8. 2009 15:55)

Dobrý den všem,nejsem sběrateloku panenek,ale pouze se na tyto stránky ráda dívám,je tu toho mnoho pěkného a taky tímto způsobem,je Hanka pořád tady.Šklebík to sice není,ale kdysi mě Hanka někde koupila takovou jakoby porcelánovou panenku,ale vypadá spíš jako strašidýlko a tak si myslím že mezi tuhle vaši nádheru nepatří,ale jsem ráda že mám tímto způsbem na Hanku památku,mám ji pořád posazenou doma v obýváku. Byla jsem její kamarádka,jedno období jsme se často navštěvovali,byli spolu se svými dětmi na dovolené.Hanka byla opravdu člověk,který měl co lidem kolem sebe dát a měla velké srdíčko.Jen jsem chtěla,aby se zase o něco málo víc o ní vedělo.

Poděkovaní

(Martina, 5. 8. 2009 22:33)

Dobrý den,jsem Hančina sestra.Tyto své stránky milovala. Těšila se s každé nové fotografie.Moc děkuji všem, kteří pokračujete.Často tyto stránky otevírám a tak je pořád se mnou. Děkuji!!!

Upřímnou soustrast

(Eva, 29. 7. 2009 18:36)

Je mi to moc líto..Eva

panenka

(Helena, 29. 7. 2009 15:08)

Haničko,Ty jsi neodešla,vid´? Jsi tady mezi námi,to mi věř.A tu první panenku kterou jsme obě chtěly,tu Ti ráda dám.Je tu pro Tebe.Děkuji Ti za ty 2 roky,kdy jsme se poznaly,mám Tě ráda,at´jsi kde jsi,určitě se na nás všechny díváš!
ahoj a někdy na viděnou,Helena

Upřímnou soustrast

(Alena, 28. 7. 2009 14:14)

Život je tak těžký a složitý.Proto jsem i začala sbírat panenky,abych si dělala radost ze života,a diky Haničce je můžu vystavovat světu.Moc mi chybí,jak na stránkách,tak na aukru.Je mi to moc líto,Alena

upřímnou soustrast

(Andrea, 27. 7. 2009 13:42)

I já jsem velice zdrcena touto zpravou,a je mi velice líto,že p.Hanka není mezi námi,ale na strankach šklebíku,vždy BUDE!!!! a všichni na ní budeme vzpomínat!!!!!Upřímnou soustrast.Andrea

Hani, myslíme na Tebe

(Yvona, 26. 7. 2009 21:50)

Děkujeme manželovi Haničky, že nás informoval o této smutné události. Vložila jsem to sem, na Hanky stránky aby jste si všechny co jsme jí znaly mohly přečíst co se jí stalo. Moc s Vámi soucítíme. Yvona